Πρόγραμμα Εκδρομής

Κωνσταντινούπολη

Κωνσταντινούπολη

Grand Prix Formula 1
Διάρκεια 5 ημέρες. Αναχώρηση 07/10/2021 Συμμετοχή 310 €/άτομο.

1η μέρα : ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση στις 07.00 από Ιωάννινα και δια μέσου Εγνατίας οδού, Γρεβενών, Αλεξανδρούπολης  φθάνουμε στα σύνορα των Κήπων. Έλεγχος διαβατηρίων χρόνος ελεύθερος  στα αφορολόγητα  είδη . Συνεχίζουμε περνώντας έξω από την Κεσάνη , Μάλγαρα , Ραιδεστό , άφιξη στην Κωνσταντινούπολη  το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό ξεκινάμε τη ημέρα μας που είναι αφιερωμένη  στη   ξενάγηση της Πόλης . Θα επισκεφθούμε την  πασίγνωστη εκκλησία της  Αγίας Σοφίας ,ανυπέρβλητο σύμβολο του Βυζαντίου , τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με τους 3 υπέροχους οβελίσκους  , το χάλκινο τρίποδα των Δελφών και την Ωραία γερμανική Κρήνη του 1898. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Βασιλική στέρνα , δεξαμενή του Αυτοκράτορα Ιουστινιανού και εάν υπάρχει χρόνος, προαιρετική κρουαζιέρα με ναυλωμένο καράβι στο μοναδικό Βόσπορο που ενώνει τη Μαύρη θάλασσα με τη θάλασσα του Μαρμαρά. Χρόνος ελεύθερος για καφέ, βόλτες, ψώνια στις υπαίθριες αγορές.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό θα ξεναγηθούμε στο παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ. Στη συνέχεια στο κέντρο του  Ορθόδοξου κόσμου, το  Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι.  θα επισκεφτούμε την Παναγία των Βλαχερνών , όπου εψάλει  για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ . Ακολουθεί σύντομη βόλτα στην Αιγυπτιακή αγορά γεμάτη από υπέροχες μυρωδιές μπαχαρικών για να καταλήξουμε στη μεγάλη σκεπαστή αγορά της πόλης ,το Καπαλι Τσαρσί με τα 4.000 καταστήματα . Ελεύθερος χρόνος για να περιπλανηθείτε στην αγορά του ,κάνοντας βέβαια το απαραίτητο παζάρι η να χαλαρώσετε κάνοντας ένα τούρκικο χαμάμ  σε ένα από τα πιο γνωστά της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 4η ΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - GRAND PRIX FORMULA 1
Πρωινό και αναχώρηση με το λεωφορείο για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα στην πίστα "Intercity Istanbul Park" στην Ασιατική Πλευρά της Πόλης. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελελυθερος χρόνος για περιήγηση στην πλατεία Ταξίμ. Διανυκτέρευση. 

5η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πρωινό και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για Ιωάννινα. Με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ αργά το απόγευμα φθάνουμε στα Γιάννενα.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
*Μεταφορά με υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας.
*Διαμονή στo ξενοδοχείο Artisan MGallery στην περιοχή Ταξίμ σε πλούσιο μπουφέ (Σύνολο 4 πρωινά).
* Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Κωνσταντινούπολη.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.