Πρόγραμμα Εκδρομής

Μπάνσκο

Μπάνσκο

Φύγαμε για Μπάνσκο!!
Διάρκεια 5 ημέρες. Αναχώρηση 22/12/2021 Συμμετοχή 245 €/άτομο.

1η μέρα Ιωάννινα – Μπάνσκο
Αναχώρηση στις 07:00 το πρωί από Ιωάννινα με ενδιάμεσες στάσεις και συνεχίζουμε για το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Μετά από το σύντομο συνοριακό έλεγχο( απαραίτητη ταυτότητα που να έχει και λατινικούς χαρακτήρες ) συνεχίζουμε για το Μπάνσκο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο .Δείπνο σε μπουφέ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Σόφια –μοναστήρι Ρίλα:
Μετά το πρωινό αναχώρηση για μονοήμερη προαιρετική εκδρομή στο Μοναστήρι της Ρίλα και στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, την Σόφια. Το Μοναστήρι Ρίλα βρίσκεται στο πιο ψηλό βουνό των Βαλκανίων (2.925μ. υψόμετρο), είναι ιστορικό μοναστήρι και στο μουσείο του έχει ιστορικά και θρησκευτικά κειμήλια. Το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλα είναι η μεγαλύτερη και πιο φημισμένη ορθόδοξη μονή στη Βουλγαρία. Το 1976 ανακηρύχθηκε εθνικό ιστορικό μνημείο της χώρας και το 1983 χαρακτηρίστηκε από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Σόφια όπου θα περιηγηθούμε στους δρόμους και θα επισκεφτούμε σημαντικά μνημεία της πόλης όπως τον καθεδρικό ναό του Alexander Nevski, τη βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, το ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο κ.α. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μπάνσκο
Πρωινό και ελεύθερη μέρα στο Μπάνσκο. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ανέβουν στο βουνό Πίριν με το τελεφερίκ για να απολαύσουν τη θέα από ψηλά. Το μεσημέρι γεύμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική μετάβαση σε κέντρο διασκεδάσεως με μουσική και χορό. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Μπάνσκο
Πρωινό και ελεύθερη μέρα στο Μπάνσκο. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ανέβουν στο βουνό Πίριν με το τελεφερίκ για να απολαύσουν τη θέα από ψηλά. Το μεσημέρι γεύμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετικό ρεβεγιόν σε κέντρο διασκεδάσεως με μουσική και χορό. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Σαντάνσκι – Ιωάννινα
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Ιωάννινα, με στάση στο Σαντάνσκι για μια σύντομη γνωριμία με την όμορφη πόλη η οποία είναι κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς και είναι γνωστή για τα ιαματικά της νερά και την φθηνή αγορά της. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Επιστροφή στα Ιωάννινα. Τέλος εκδρομής.

Στην τιμή περιλαμβάνεται:
* Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας
* Διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στο Μπάνσκο
* Πρωινό και γεύμα καθημερινά στο ξενοδοχείο(4 πρωινά & 4 γεύματα) 
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης 
* ΦΠΑ 

 

 

 

 

 

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Μπάνσκο.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.