Πρόγραμμα Εκδρομής

Μπάνσκο

Μπάνσκο

Φύγαμε για Μπάνσκο!!
Διάρκεια 3 ημέρες. Αναχώρηση 11/02/2022 Συμμετοχή 120 €/άτομο.

1η ημέρα  : Ιωάννινα – Bansko:
Αναχώρηση στις 07:00 το πρωί  από την Περιφέρεια Ιωαννίνων (πρώην Νομαρχία) για τα σύνορα Προμαχώνα, έλεγχος και στάση στο Ελληνικό κατάστημα αφορολόγητων ειδών. Διέλευση Βουλγαρικών συνόρων και συνεχίζουμε για το Μπάνσκο. Άφιξη το μεσημέρι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση.
 
2η ημέρα  : Bansko
Μετά το πρωινό επισκεπτόμαστε το χιονοδρομικό που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Πίριν και φθάνει σε υψόμετρο 2.560μ. Οι εξαιρετικές πίστες διαφόρων βαθμών δυσκολίας καθιστούν το Μπάνσκο ιδανικό χιονοδρομικό κέντρο με υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες με πισίνες, σάουνα και μοναδικά εστιατόρια. Όσοι δεν ασχολούνται με το σκι πρέπει να γνωρίζουν ότι το Μπάνσκο αποκτά όλο και περισσότερο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα με μοντέρνα μαγαζιά, καφέ, ντίσκο και παραδοσιακές ταβέρνες με καλό κρασί. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
 
3η ημέρα  : Bansko – Ιωάννινα
Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για τους λάτρεις του σκι για μια ακόμη εξόρμηση στο χιονοδρομικό κέντρο και τις πίστες. Αναχώρηση και επιστροφή στα Ιωάννινα με τις καλύτερες αναμνήσεις!!!

Οι παροχές μας περιλαμβάνουν :
* Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές και κλιματιζόμενο υπερυψωμένο λεωφορείο Δ.Χ..
* Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο
* Πρωινό - Δείπνο (σύνολο 2). 
* Αρχηγό – συνοδό του γραφείου.
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
* Φ.Π.Α.

 Δεν περιλαμβάνεται: Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείου, είσοδοι στο χιονοδρομικό και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

 

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Μπάνσκο.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.