Πρόγραμμα Εκδρομής

Σίφνος  ( Μήλος - Σέριφος)

Σίφνος ( Μήλος - Σέριφος)

Ομορφιές του Αιγαίου!!!
Διάρκεια 5 ημέρες. Αναχώρηση 05/09/2021 Συμμετοχή 310 €/άτομο.

1η  ΜΕΡΑ 4-5 Σεπτεμβρίου: ΙΩΑΝΝΙΝΑ–ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΙΦΝΟΣ
Συγκέντρωση  το βράδυ στην περιφέρεια Ηπείρου και άμεση αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και στις 07.00 αναχώρηση για το πανέμορφο νησί της Σίφνου. Στις 12.00 άφιξη στο λιμάνι της  Σίφνου, της Καμάρες. Πρώτη γνωριμία με το νησί και   στη διαδρομή μας για τον Πλατύ Γιαλό θα επισκεφθούμε την Παναγία του Βουνού και τη μικρή χερσόνησο της Χρυσοπηγής, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ 6 Σεπτεμβρίου:ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΗΛΟ
Ελεύθερη μέρα για να την αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε . Μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στον Πλατύ Γιαλό ή προαιρετικά σας προτείνουμε μονοήμερη εκδρομή στο πανέμορφο νησί της Μήλου.

3η ΜΕΡΑ 7 Σεπτεμβρίου : ΣΙΦΝΟΣ ( ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ)
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο του ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ όπου θα έχουμε και θέα ολόκληρου του νησιού, συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του νησιού, την Απολλωνία που θα σας συναρπάσει με την όμορφη αρχιτεκτονική της. Παραμονή και επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας Ουρανοφόρας και το Λαογραφικό Μουσείο. Επόμενος σταθμός μας το Κάστρο χωριό χτισμένο σε ύψωμα στην ανατολική πλευρά του νησιού και παλιά πρωτεύουσα του νησιού. Εν συνεχεία για Αρτεμώνα, στάση στον όμορφο οικισμό με τα πολλά αρχοντικά και τις εκκλησίες και συνεχίζουμε για το Βαθύ όπου θα παραμείνουμε για γεύμα και μπάνιο Το απόγευμα επιστροφή στον Πλατύ Γιαλό. Το βράδυ μετάβαση στην Απολλωνία για βόλτα στα στενά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ 8 Σεπτεμβρίου:ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕΡΙΦΟ
Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος, εναλλακτικά σας προτείνουμε προαιρετική μονοήμερη εκδρομή στη Σέριφο, ένα νησί με πλούσια ιστορία και μυθολογία κυρίως γύρω από τα μεταλλεία της και έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένας από τους πιο γοητευτικούς προορισμούς. 

5η ΜΕΡΑ 9 Σεπτεμβρίου : ΣΙΦΝΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και η μέρα στην διάθεσή σας για να απολαύσετε την παραλία του ΠΛΑΤΥ ΓΙΑΛΟΥ. Το μεσημέρι  μετάβαση στις ΚΑΜΑΡΕΣ,  επιβίβαση στο πλοίο και στις 14.30 απόπλους για Πειραιά. Άφιξη νωρίς το βράδυ και άμεση αναχώρηση για τα Ιωάννινα.

 Στην τιμή περιλαμβάνεται:
* Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας
* Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά–Σίφνο–Πειραιά με τη Zante Ferries
* Διαμονή στο ξενοδοχείο BENAKI στον Πλατύ Γιαλό
* Πρωινό καθημερινά ( σύνολο 4 πρωινά)
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνεται
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Σίφνο-Μήλο, και Σίφνο-Σέριφο(ρωτήστε μας τις τιμές), φόροι ξενοδοχείου(0,50€ ανά ημέρα το κάθε δωμάτιο), είσοδοι μουσείων και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό  

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Σίφνος ( Μήλος - Σέριφος).


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.