Πρόγραμμα Εκδρομής

Βελιγράδι

Βελιγράδι

Η νύμφη των Βαλκανίων
Διάρκεια 4 ημέρες. Αναχώρηση 28/10/2021 Συμμετοχή 225 €/άτομο.

1η μέρα 28/10: ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 800χλμ.
Αναχώρηση 07.00 από Ιωάννινα και μέσω  Εγνατίας οδού περνάμε τα σύνορα των Ευζώνων. Περνάμε έξω από τα Σκόπια και ακολουθώντας τον δρόμο για την πόλη Νίς φθάνουμε στο Βελιγράδι αργά το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση

2η μέρα 29/10: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)
Πρόκειται για την πρωτεύουσα της Σερβίας η οποία είναι μια πόλη με πλούσιο ιστορικό παρελθόν. Απλωμένη στις όχθες του Δούναβη είναι μια πόλη γεμάτη ζωντάνια όπου συγχωνεύονται η ευρωπαϊκή φινέτσα με το πάθος της Ανατολής. Θα ξεκινήσουμε από το φρούριο Καλεμέγκταν, χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα. Την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο αφιερωμένο στον μεγάλο ηγέτη, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Ακολουθεί επίσκεψη στον Άγιο Σάββα, τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνο ελεύθερο. Το απόγευμα μεταξύ άλλων προτείνουμε κρουαζιέρα σε ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια της Ευρώπης το Δούναβη και τον παραπόταμο Σάβα. Χρόνος ελεύθερος στον πεζόδρομο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση .

3η μέρα 30/10: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ- ΝΟΒΙΣΑΝΤ.
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη Νόβισαντ. Σε απόσταση 90 χλμ και διασχίζοντας τον Δούναβη φθάνουμε στην πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνας. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη Νόβισαντ και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο στο Βελιγράδι. Το βράδυ προτείνουμε έξοδο στην μποέμ περιοχή Skadarljia με νυχτερινή ζωή που διαρκεί μέχρι τις πρωινές ώρες, διαν/ση.

4η μέρα 31/10: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΙΣ -  ΙΩΑΝΝΙΝΑ 800 χλμ.
Μετά το πρόγευμα άμεση αναχώρηση. Θα έχουμε σύντομη στάση για καφέ στην όμορφη πόλη Νις και ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο και πάλι μέσω Σκοπίων και συνόρων με διάφορες στάσεις επιστρέφουμε στα Ιωάννινα.  

 

ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:
* Μετακινήσεις με πολυτελές, ασφαλές και κλιματιζόμενο υπερυψωμένο λεωφορείο Δ.Χ..
* Εκδρομές και περιηγήσεις σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
* Διαμονή σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο 4****  (Βελιγράδι) με πρωινό
* Αρχηγό
* Ξεναγό δύο μέρες στην εκδρομή

 

Δεν περιλαμβάνονται
* Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείου, προαιρετικές εκδρομές, φιλοδωρήματα

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Βελιγράδι.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.