Πρόγραμμα Εκδρομής

Σκιάθος

Σκιάθος

Το κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων
Διάρκεια 4 ημέρες. Αναχώρηση 22/07/2021 Συμμετοχή 245 €/άτομο.

1η ΜΕΡΑ :  ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΒΟΛΟΣ – ΣΚΙΑΘΟΣ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί με το πούλμαν για τον Βόλο. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους  για Σκιάθο. Άφιξη νωρίς το μεσημέρι, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση. Το απόγευμα πρώτη βουτιά στην πανέμορφη παραλία των Κουκουναριών, μια από τις πιο φημισμένες παραλίες ολόκληρης της Μεσογείου. Στους χάρτες και για πολλούς επισκέπτες το όνομά της είναι «Χρυσή Άμμος», λόγω της εξαιρετικά λεπτής άμμου που χρυσίζει στον ήλιο. Επίσης εδώ βρίσκεται και το περίφημο δάσος με τις κουκουναριές που φτάνουν σχεδόν μέχρι το κύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΣΚΙΑΘΟΣ
Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγηση της Σκιάθου με επισκέψεις στο Μπούρτζι, στο σπίτι–μουσείο του Παπαδιαμάντη, στην Παναγιά της Εικονίστριας. Συνεχίζουμε  με το πούλμαν για την παραλία της Αγ. Παρασκευής. Το όνομά της το οφείλει στο ομώνυμο εκκλησάκι που χάνεται κυριολεκτικά κάτω από τη σκιά και τα κλαδιά από γιγαντιαία υπεραιωνόβια πλατάνια και πανύψηλες λεύκες. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε το μπάνιο σας. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΣΚΟΠΕΛΟΣ ( προαιρετική)
Πρόγευμα και αναχωρούμε στις 10:00 με το εκδρομικό καράβι 300 θέσεων για το γύρο της Σκοπέλου. Μέσα από μία μαγευτική διαδρομή σε μία πανδαισία χρωμάτων πρασίνου θάλασσας φτάνουμε στην παραλία του νησιού τον Αγ Ιωάννη. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Το μεσημέρι κατευθυνόμαστε στη χώρα για μια μικρή περιήγηση στα λιθόστρωτα σοκάκια της και φαγητό στο γραφικό λιμάνι. Στη συνέχεια τελευταίος μας σταθμός η διάσημη παραλία Καστάνη (mama mia beach) για μπάνιο. Αναχώρηση για Σκιάθο, μεταφορά στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 4η ΜΕΡΑ: ΣΚΙΑΘΟΣ – ΒΟΛΟΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πρόγευμα και ξεκινάμε για την αμμώδη παραλία Καναπίτσα, την πιο δημοφιλή και γνωστή σε αυτή την περιοχή του νησιού. Βρίσκεται 7 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την πόλη της Σκιάθου κοντά στο γραφικό ακρωτήριο Καλαμάκι. Το απόγευμα μετάβαση στο λιμάνι όπου θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής για το Βόλο. Άφιξη στο Βόλο, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για τα Ιωάννινα.

 Τιμή κατ’ άτομο: 245ευρώ

 
Στην τιμή περιλαμβάνεται:

  • Μετακινήσεις με υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βόλος – Σκιάθος – Βόλος
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνεται
Φόροι ξενοδοχείου, είσοδοι μουσείων, κρουαζιέρα στη Σκόπελο και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Σκιάθος.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.