Πρόγραμμα Εκδρομής

Μήλος

Μήλος

Στο ηφαιστειακό νησί
Διάρκεια 4 ημέρες. Αναχώρηση 18/06/2021 Συμμετοχή 0 €/άτομο.

1η ημέρα, Παρασκευή 17 Ιουλίου  2020:  ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Συγκέντρωση στα Ιωάννινα στις 23.45, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά.

2η ημέρα, Σάββατο 18  Ιουλίου 2020: ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΜΗΛΟΣ
Άφιξη στον Πειραιά νωρίς το πρωί και επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό τη Μήλο. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για τις 07:00 το πρωί και η άφιξη στο νησί στις 14.30 το μεσημέρι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με τη Μήλο, διανυκτέρευση.

 
3η ημέρα, Κυριακή 19 Ιουλίου  2020 ΜΗΛΟΣ
Μετά το πρωινό, ημερήσια εκδρομή με πούλμαν. Θα επισκεφτούμε την πρωτεύουσα του νησιού την Πλάκα, όπου μπορούμε να χαρούμε τις ομορφιές της. Ο λόφος του κάστρου με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, οι εκκλησίες, τα κατάλευκα σπίτια και τα γραφικά σοκάκια συνθέτουν μια όμορφη εικόνα της Πλάκας, που αγναντεύει από ψηλά το πέλαγος. Μπορούμε να δούμε την εκκλησία της Παναγίας της Κορφιάτισσας, της Παναγίας της Θαλασσιστρας, με μοναδική θέα στο πέλαγος. Έπειτα θα επισκεφθούμε το Αρχαίο θέατρο και στο σημείο όπου βρέθηκε το άγαλμα της Αφροδίτης. Επίσης θα γνωρίσουμε τις Κατακόμβες του νησιού που αποτελούν το αρχαιότερο μνημείο της χριστιανοσύνης και μαζί με τις κατακόμβες της Ρώμης και των Αγίων Τόπων αποτελούν από τα πιο γνωστά και αξιόλογα μνημεία παγκοσμίως. Γι΄αυτό το λόγο εξάλλου η Μήλος έχει χαρακτηριστεί «ιερό νησί». Στάση στο Σαρακίνικο την πιο φωτογραφημένη παραλία της Μήλου, στη συνέχεια στα γραφικά Πολλώνια θα απολαύσουμε το μπάνιο μας και το φαγητό μας. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα, Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 ΜΗΛΟΣ
Μετά από το πρωινό μας, θαλάσσια εκδρομή «Ο γύρος της Μήλου» με παραδοσιακό ξύλινο σκαρί στις ομορφιές του νησιού με επίσκεψη και στο διπλανό νησί, την Κίμωλο (προαιρετικά-έξοδα ατομικά). Επιστροφή το απόγευμα, διανυκτέρευση.
 

5η ημέρα, Τρίτη 21 Ιουλίου  2020  ΜΗΛΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μετά από το πρωινό μας , χρόνος ελεύθερος στο λιμάνι και το μεσημέρι  αναχώρηση για το λιμάνι του Αδάμαντα όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για τον Πειραιά. Η αναχώρηση έχει οριστεί για τις 16:30 το μεσημέρι και η άφιξη στον Πειραιά για τις 20:50 περίπου. Μετά την άφιξή μας στον Πειραιά , επιβιβαζόμαστε στη λεωφορείο και επιστρέφουμε στα Ιωάννινα . 
 

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

* Μετακινήσεις από Ιωάννινα – Μήλος – Ιωάννινα με λεωφορείο του γραφείου μας
* Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά-Μήλο-Πειραιά με Zante Ferries/ Aegean Speed lines
* Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στη Μήλο στο λιμάνι του Αδάμαντα με πρωινό
* Συνοδός / Αρχηγός του γραφείου μας
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι ξενοδοχείου (0,50€  ανά διαν/ση/δωμάτιο) • Εισιτήρια αρχαιολογικών χώρων, μουσεία, θαλάσσιες κρουαζιέρες, γεύματα, ποτά και οτιδήποτε προαιρετικό, ατομικές αποδείξεις..

Η προαιρετική ολοήμερη θαλάσσια κρουαζιέρα 40€/άτομο τιμή γκρουπ με προκράτηση (Αναχώρηση από ΑΔΑΜΑΝΤΑ 09:00 επιστροφή 18.30),

 

     

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Μήλος.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.