Πρόγραμμα Εκδρομής

Μπάνσκο

Μπάνσκο

Απόδραση στο πιο όμορφο χειμερινό θέρετρο
Διάρκεια 3 ημέρες. Αναχώρηση 21/01/2021 Συμμετοχή 120 €/άτομο.

1η ημέρα 21/01/21 : Ιωάννινα – Bansko: Αναχώρηση στις 07:00 το πρωί  από την Περιφέρεια Ιωαννίνων (πρώην Νομαρχία) για τα σύνορα Προμαχώνα, έλεγχος και στάση στο Ελληνικό κατάστημα αφορολόγητων ειδών. Διέλευση Βουλγαρικών συνόρων και συνεχίζουμε για το Μπάνσκο. Άφιξη το μεσημέρι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση.
 
2η ημέρα 22/01/21: Bansko : Μετά το πρωινό επισκεπτόμαστε το χιονοδρομικό που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Πίριν και φθάνει σε υψόμετρο 2.560μ. Οι εξαιρετικές πίστες διαφόρων βαθμών δυσκολίας καθιστούν το Μπάνσκο ιδανικό χιονοδρομικό κέντρο με υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες με πισίνες, σάουνα και μοναδικά εστιατόρια. Όσοι δεν ασχολούνται με το σκι πρέπει να γνωρίζουν ότι το Μπάνσκο αποκτά όλο και περισσότερο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα με μοντέρνα μαγαζιά, καφέ, ντίσκο και παραδοσιακές ταβέρνες με καλό κρασί. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
 
3η ημέρα 23/01/21 : Bansko – Ιωάννινα: Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για τους λάτρεις του σκι για μια ακόμη εξόρμηση στο χιονοδρομικό κέντρο και τις πίστες. Αναχώρηση και επιστροφή στα Ιωάννινα με τις καλύτερες αναμνήσεις!!!

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Μπάνσκο.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.