Πρόγραμμα Εκδρομής

Τήνος

Τήνος

Το θαύμα των Κυκλάδων
Διάρκεια 3 ημέρες. Αναχώρηση 22/05/2021 Συμμετοχή 0 €/άτομο.

1η ΜΕΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟΣ
Συγκέντρωση στις 08.00 στο Μέτσοβο και ξεκινάμε την εκδρομή μας για την Τήνο. Πρώτος μας σταθμός η μονή Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου που βρίσκεται στη Λυκόβρυση Αττικής και ανήκει στο παλαιό Ημερολόγιο. Πρόκειται για ένα μεγάλο οικοδομικό συγκρότημα που καταλαμβάνει γύρω στα 50 στρέμματα. Ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε στα χρόνια μετά τον εμφύλιο πόλεμο. Προσέρχονται εκεί πολλά ζευγάρια, που προσδοκούν την απόκτηση τέκνων. Χρόνος ελεύθερος και συνεχίζουμε για τη Ραφήνα όπου στις 17.30 θα πάρουμε το καράβι για την Τήνο. Άφιξη στην Τήνο στις 21.20. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

2η ΜΕΡΑ: ΤΗΝΟΣ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε τη μέρα μας, με την επίσκεψη στο Ναό της Μεγαλόχαρης για να προσκυνήσουμε και μετά χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Το απόγευμα αναχωρούμε για την Ιερά Μονή Κεχροβουνίου(στην Όσια Πελαγία) για προσκύνημα. Επιστροφή και χρόνος ελεύθερος για βόλτες και φαγητό στο πανέμορφο νησί της Τήνου. Διαν/ση .

3η ΜΕΡΑ: ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Αφού πάρουμε το πρωινό μας, και μετά από μια σύντομη βόλτα στην Τήνο αναχωρούμε για το λιμάνι όπου στις 12.45 θα πάρουμε το καράβι για τη Ραφήνα. Άφιξη στη Ραφήνα γύρω στις 16:40. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αργά το βράδυ άφιξη στο Μέτσοβο, γεμάτοι όμορφες εικόνες και γαλήνη.

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Τήνος.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.