Πρόγραμμα Εκδρομής

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Στην αρχόντισσα του Δούναβη
Διάρκεια 6 ημέρες. Αναχώρηση 23/12/2021 Συμμετοχή 295 €/άτομο.

1η ημέρα: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ
Συγκέντρωση, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το Κρούσεβατς, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο διαβατηρίων στα άφιξη αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάβα. Με την άφιξή μας θα κάνουμε την πανοραμική περιήγηση της πόλης, που σφύζει από τέχνη και ζωή. Θα δούμε το φρούριο-πάρκο Καλεμέγκνταν, τον Πύργο Νεμπόιτσκα, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου, την Πλατεία Δημοκρατίας με το Εθνικό Θέατρο, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Σάββα (τη μεγαλύτερη ορθόδοξη εκκλησία στην Ευρώπη), το κτήριο του Κοινοβουλίου κ.λπ. Χρόνος ελεύθερος στον πεζόδρομο του Πρίγκιπα Μιχαήλ (Knez Mihailova). Άφιξη νωρίς το απόγευμα στη Βουδαπέστη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος στη διάθεση σας για να κάνετε τη βόλτα σας στην οδό Βάτσι Ούτσα με τα ωραία καταστήματα και την μοντέρνα πλατεία Μαρτινέλι ή την πλατεία Βαροσμάρτι με το περίφημο καφέ Ζερμπό. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση πόλης. Πανέμορφη, φιλόξενη και «ακουμπισμένη» στις όχθες του Δούναβη, δεξιά η Βούδα κτισμένη πάνω σε χαμηλούς λόφους και αριστερά η Πέστη απλωμένη σε πεδιάδα. Οκτώ θαυμαστές γέφυρες συνδέουν τούτα τα δύο κομμάτια, πού εδώ και περίπου 100 χρόνια έχουν ενωθεί σε μία πόλη. Θα δούμε το εντυπωσιακό κτίριο του Κοινοβουλίου, τη Πλατεία Ηρώων, τη Γέφυρα των Αλυσίδων, την υπέροχή εκκλησία του Αγ. Ματθαίου, το Πύργο των Ψαράδων που είναι το σύμβολο της πόλη και τον λόφο Γκέλερτ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσετε σε τοπική ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και εκδρομή στην πρωτεύουσα της Αυστρίας τη Βιέννη, για να επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σέμπρουν, και θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών. Επίσης το ανάκτορο Μπελβεντέρε και θα διασχίσουμε στη περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ, για να δούμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, τη Πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την εκκλησία του Τάματος, και την Φωτίρ Κίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου και θα περπατήσουμε στην ιστορική συνοικία της Ελληνικής παροικίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΝΙΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για τη Νις που, είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Άφιξη αργά το απόγευμα , μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΝΙΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση και φαγητό. Άφιξη στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

Τιμή κατά άτομο: 295€
Τιμή κατά άτομο σε μονόκλινο: 395€
Περιλαμβάνεται :
• Μετακινήσεις με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.
• Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*.
• Πρωινό και ένα γεύμα καθημερινά στα ξενοδοχεία
• Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας
• Ξεναγός
• Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
• Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
• Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνεται :
Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, επιπλέον γεύματα, το checkpoint (20€) και ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Βουδαπέστη.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.