Πρόγραμμα Εκδρομής

Βελιγράδι

Βελιγράδι

Βελιγράδι-ΝόβιΣαντ - Νις
Διάρκεια 4 ημέρες. Αναχώρηση 26/12/2022 Συμμετοχή 240 €/άτομο.

1η μέρα : ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 800χλμ.
Αναχώρηση 07.00 από Ιωάννινα και μέσω Εγνατίας οδού περνάμε τα σύνορα των Ευζώνων. Περνάμε έξω από τα Σκόπια και ακολουθώντας τον δρόμο για την πόλη Νίς φθάνουμε στο Βελιγράδι αργά το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Δείπνο εξ ιδίων και Διανυκτέρευση

2η μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)
Πρόκειται για την πρωτεύουσα της Σερβίας η οποία είναι μια πόλη με πλούσιο ιστορικό παρελθόν. Απλωμένη στις όχθες του Δούναβη είναι μια πόλη γεμάτη ζωντάνια όπου συγχωνεύονται η ευρωπαϊκή φινέτσα με το πάθος της Ανατολής. Θα ξεκινήσουμε από το φρούριο Καλεμέγκταν, χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα. Την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Ακολουθεί επίσκεψη στον Άγιο Σάββα, τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων. Αργότερα θα επισκεφθούμε την όμορφη παραδουνάβια πόλη Ζέμουν όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα μεταξύ άλλων προτείνουμε κρουαζιέρα σε ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια της Ευρώπης το Δούναβη και τον παραπόταμο Σάβα. Χρόνος ελεύθερος στον πεζόδρομο. Δείπνο εξ ιδίων, επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση .

3η μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ- ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ.
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη Σρέμσκι Κρούμλοφ όπου θα έχουμε μια σύντομη στάση. Συνεχίζουμε με την πρωτεύουσα της επαρχίας της Βοϊβοντίνας το Νόβι Σαντ. Σύντομη περιήγηση και χρόνος ελεύθερος στην πόλη Νόβι Σαντ και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο στο Βελιγράδι. Το βράδυ προτείνουμε έξοδο στην μποέμ περιοχή Skadarljia με νυχτερινή ζωή που διαρκεί μέχρι τις πρωινές ώρες, διαν/ση.

4η μέρα : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΙΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ 800 χλμ.
Μετά το πρόγευμα άμεση αναχώρηση. Θα έχουμε σύντομη στάση για καφέ στην όμορφη πόλη Νις και ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο και πάλι μέσω Σκοπίων και συνόρων με διάφορες στάσεις επιστρέφουμε στα Ιωάννινα.

ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:
* Μετακινήσεις με πολυτελές, ασφαλές και κλιματιζόμενο υπερυψωμένο λεωφορείο 
* Εκδρομές και περιηγήσεις σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
* Διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 4****  (Βελιγράδι) με πρωινό
* Αρχηγό
* Ξεναγό δύο μέρες στην εκδρομή

 Δεν περιλαμβάνονται
* Δημοτικοί φόροι, προαιρετικές εκδρομές, φιλοδωρήματα

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Βελιγράδι.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.