Πρόγραμμα Εκδρομής

Ζάκυνθος

Ζάκυνθος

Το καταπράσινο νησί του Ιονίου!
Διάρκεια 3 ημέρες. Αναχώρηση 07/07/2024 Συμμετοχή 260 €/άτομο.

07-09/07 (3 ημέρες)                                                                             Τιμή ανά άτομο: 260€*

1η ημέρα

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από τα Ιωάννινα. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε στην Κυλλήνη, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο με προορισμό το όμορφο νησί της Ζακύνθου. Άφιξη και αναχώρηση για  την παραλία του Γέρακα που είναι ο βιότοπος της θαλάσσιας χελώνας Καρέτα Καρέτα. Μάλιστα κατά το πρώτο δίμηνο της περιόδου ωοτοκίας, δηλαδή τον Μάιο και Ιούνιο, ερευνητές ανακάλυψαν πως  και στις έξι παραλίες του κόλπου του Λαγανά στη Ζάκυνθο υπάρχουν 297 φωλιές χελώνων.  Μία από αυτές είναι και η παραλία του Γέρακα, μια από τις ωραιότερες και δημοφιλέστερες παραλίες της Ζακύνθου, στην οποία θα σταματήσουμε για μπάνιο και καφέ ή γεύμα . Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας όπου μετά την τακτοποίηση θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στο κέντρο του νησιού και δείπνο.

 

2η ημέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το πανέμορφο προάστιο «Μπόχαλη» όπου από τον λόφο θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα της πόλης μέχρι της Πελοποννησιακές ακτές. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Χρυσολεόντισας  και το Ενετικό κάστρο, όπου περνώντας τις τρείς πύλες για να μπούμε μέσα θα συναντήσουμε εντοιχισμένο το Λέοντα του Αγίου Μάρκου, σύμβολο της Γαληνότατης Δημοκρατίας των Ενετών. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε την διάσημη παραλία του Αγ. Νικολάου , όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και μπάνιο. Το απόγευμα αναχωρούμε για δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

 

 

3η ημέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο, εγκαταλείπουμε τα δωμάτια μας, τακτοποίηση των αποσκευών μας στο πούλμαν. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην πόλη της Ζακύνθου για τα τελευταία μας ψώνια και βόλτες. Το μεσημέρι επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Κυλλήνη. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για Ιωάννινα.

 

 

ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ :

• Μεταφορά με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο.

• Διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό. (2 διανυκτερεύσεις)

• Περιηγήσεις με βάση το πρόγραμμα

• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

• Φ.Π.Α.

• Ταξιδιωτική ασφάλιση

*επιβάρυνση για μονόκλινο 100

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Ζάκυνθος.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.