Πρόγραμμα Εκδρομής

Μπάνσκο

Μπάνσκο

Σίγουρη Αναχώρηση από Ιωάννινα Διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο Lion Bansko
Διάρκεια 3 ημέρες. Αναχώρηση 24/12/2022 Συμμετοχή 185 €/άτομο.

1η ΜΕΡΑ  ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΠΑΝΣΚΟ 
Αναχώρηση στις 07.00 το πρωί από την Περιφέρεια Ηπείρου για τα σύνορα του Προμαχώνα, έλεγχος και στάση στο Ελληνικό κατάστημα αφορολόγητων ειδών. Διέλευση Βουλγαρικών συνόρων και συνεχίζουμε για το Μπάνσκο. Άφιξη το μεσημέρι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση. 

2η ΜΕΡΑ ΜΠΑΝΣΚΟ
Μετά το πρωινό επισκεπτόμαστε το χιονοδρομικό που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Πιρίν και φθάνει σε υψόμετρο 2.560μ. Οι εξαιρετικές πίστες διαφόρων βαθμών δυσκολίας καθιστούν το Μπάνσκο ιδανικό χιονοδρομικό κέντρο με υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες με πισίνες, σάουνα και μοναδικά εστιατόρια. Όσοι δεν ασχολούνται με το σκι πρέπει να γνωρίζουν ότι το Μπάνσκο αποκτά όλο και περισσότερο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα με μοντέρνα μαγαζιά, καφέ, ντίσκο και παραδοσιακές ταβέρνες με καλό κρασί. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. 

3η ΜΕΡΑ ΜΠΑΝΣΚΟ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για τους λάτρεις του σκι για μια ακόμη εξόρμηση στο χιονοδρομικό κέντρο και τις πίστες. Αναχώρηση και επιστροφή στα Ιωάννινα με τις καλύτερες αναμνήσεις.  

Στην τιμή περιλαμβάνεται:
* Μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές και κλιματιζόμενο υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας
* Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο
* Πρωινό και βραδινό καθημερινά 
* Αρχηγό - συνοδό του γραφείου μας
* Ασφαλιστική κάλυψη αστικής επαγγελματικής ευθύνης 
* Φ.Π.Α. 

Δεν περιλαμβάνεται: Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείου, είσοδοι στο χιονοδρομικό κέντρο και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο  

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Μπάνσκο.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.