Πρόγραμμα Εκδρομής

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη

Βελιγράδι - Βουδαπέστη - Νις
Διάρκεια 6 ημέρες. Αναχώρηση 30/12/2022 Συμμετοχή 445 €/άτομο.

1η μέρα ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 
Συγκέντρωση στα Ιωάννινα επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το Βελιγράδι, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο διαβατηρίων στα σύνορα, άφιξη αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση.

2η μέρα  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την περιήγηση στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι.Θα δούμε το φρούριο-πάρκο Καλεμέγκνταν, τον Πύργο Νεμπόιτσκα, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου, την Πλατεία Δημοκρατίας με το Εθνικό Θέατρο, το κτήριο του Κοινοβουλίου κ.λπ. Χρόνος ελεύθερος στον πεζόδρομο του Πρίγκιπα Μιχαήλ (Knez Mihailova)και αμέσως μετά αναχώρηση για τη Βουδαπέστη. Άφιξη το απόγευμα στη Βουδαπέστη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Βουδαπέστη και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση

3η μέρα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΒΙΕΝΝΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και εκδρομή στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη Βιέννη, για να επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Μαρίας  Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σέμπρουν, και θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών. Επίσης το ανάκτορο Μπελβεντέρε και θα διασχίσουμε στη περίφημη λεωφόρο του Ρινγκ, για να δούμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, τη Πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την εκκλησία του Τάματος, και την Φωτίρ Κίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου και θα περπατήσουμε στην ιστορική συνοικία της Ελληνικής παροικίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο στη Βουδαπέστη και διανυκτέρευση.

4η μέρα  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση της πόλης. Πανέμορφη, φιλόξενη και «ακουμπισμένη» στις όχθες του Δούναβη, δεξιά η Βούδα κτισμένη πάνω σε χαμηλούς λόφους και αριστερά η Πέστη απλωμένη σε πεδιάδα. Οκτώ θαυμαστές γέφυρες συνδέουν τούτα τα δύο κομμάτια, πού εδώ και περίπου 100 χρόνια έχουν ενωθεί σε μία πόλη. Θα δούμε το εντυπωσιακό κτίριο του Κοινοβουλίου, την Πλατεία των Ηρώων, τη Γέφυρα των Αλυσίδων, την υπέροχη εκκλησία του Αγ. Ματθαίου, το Πύργο των Ψαράδων που είναι το σύμβολο της πόλη και τον λόφο Γκέλερτ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

5η μέρα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΝΙΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για τη Σερβία και συγκεκριμένα για την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας και γενέτειρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, τη πόλη Νις. Αφού περάσουμε τον έλεγχο των διαβατηρίων, άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

6η μέρα  ΝΙΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και σύντομη περιήγηση στην πόλη Νις. Είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις στα Βαλκάνια και την Ευρώπη και από την αρχαιότητα θεωρείται πύλη μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Θα επισκεφθούμε το κάστρο με την εντυπωσιακή Πύλη και θα περπατήσουμε δίπλα στο ποτάμι. Νωρίς το μεσημέρι επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για τα Ιωάννινα  Χρόνος ελεύθερος

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Βουδαπέστη.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.