Πρόγραμμα Εκδρομής

Νάξος

Νάξος

Η βασίλισσα των Κυκλάδων
Διάρκεια 4 ημέρες. Αναχώρηση 28/08/2022 Συμμετοχή 325 €/άτομο.

1η Ημέρα:  ΡΑΦΗΝΑ – ΝΑΞΟΣ
Συγκέντρωση αργά το βράδυ(7/9/2022) στα Ιωάννινα και μεταφορά στο λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο πλοίο, αναχώρηση στις 08:05 και άφιξη στη Νάξο στις 13:35. Επιβίβαση στο λεωφορείο και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση και ξεκούραση. Το απόγευμα σας προτείνουμε μία βόλτα στη γραφική Χώρα για μια πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ 
Ξεκινάμε κατά τις 09.15 από το λιμάνι της Νάξου. Πρώτη στάση στον ναό της Δήμητρας ,αναστηλωμένο αρχαίο ναό 6ου αι. π.Χ. (Είσοδος 4€ το άτομο). Αξίζει η επίσκεψη στο μουσείο με τα ευρήματα της περιοχής .Συνεχίζουμε στον Δαμάλα ,μικρό χωριό στην καρδιά της κοιλάδας της Τραγαίας με τους ελαιώνες, όπού θα επισκεφτούμε το παραδοσιακό λιοτρίβι και κεραμοποιείο. Στο κεραμοποιείο ο Μανώλης θα σας εντυπωσιάσει με την δεξιοτεχνία του και θα δείτε το σφούνι, την κούπα της δικαιοσύνης κα . Επομένη στάση , το Χαλκί γνωστό ως το χωριό με τα νεοκλασικά όπου θα επισκεφτούμε τον Αποστακτήρα κίτρου κ αφού  περιηγηθούμε στον χώρο, μπορείτε να δοκιμάσετε το ΠΟΠ προϊόν της Νάξου, Κίτρον Νάξου. Έπειτα θα επισκεφτούμε την Παναγία Δροσιανή, παλαιότερη εκκλησία των Βαλκάνιων 4-6ος αιώνας μ.Χ. όπου θα σας εντυπωσιάσουν οι υπέροχες τοιχογραφίες κ η αρχιτεκτονική. Η επόμενη στάση μας είναι η Απείρανθος ,το μαρμάρινο χωριό όπου θα γίνει στάση για φαγητό. Δοκιμάστε τοπικές συνταγές όπως το ρόστο. Κατόπιν θα συνεχίσουμε στο βορειότερο τμήμα του νησιού και θα καταλήξουμε στον Απόλλωνα, παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο για καφέ κ μπάνιο στην όμορφη παραλία. Τελευταία στάση ο εντυπωσιακός Κούρος του Απόλλωνα , άγαλμα 10,5 μ εγκαταλειμμένο στο αρχαίο λατομείο 6ου αιώνα μ.Χ. Επιστροφή από τις βόρειες ακτές του νησιού απολαμβάνοντας θέα στο Αιγαίο και στις Βόρειες Κυκλάδες. 

3η Ημέρα:  ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΛΑΚΑΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για να επισκεφθούμε μία από τις πιο όμορφες οργανωμένες παραλίες του νησιού την Πλάκα. Απολαύστε καλό και νόστιμο φαγητό σε κάποια από τις πολλές ταβέρνες, χαλαρώστε και διασκεδάσετε σε ένα από τα πολλά Βeach bar της παραλίας ( προτείνουνε το YAZOO SUMMER BLISS ). Eπιστροφή στο ξενοδοχείο νωρίς το απόγευμα.Διανυκτέρευση. Ώρα αναχώρησης 10:30 από το ξενοδοχείο κι ώρα επιστροφής στις 18:00.

4η Ημέρα: ΝΑΞΟΣ ( Ελεύθερος χρόνος ) - ΡΑΦΗΝΑ
Μετά το πρωινό μας, check out στις 11:00  ελεύθερη μέρα όπου μπορούμε να επισκεφτούμε τα εμπορικά μαγαζιά του νησιού για την αγορά παραδοσιακών προϊόντων αν δεν έχουμε καταφέρει να ψωνίσουμε τις προηγούμενες ημέρες. Εναλλακτικά θα έχουμε χρόνο να απολαύσετε το μπάνιο σας στη βραβευμένη με “Γαλάζια Σημαία” και σε απόσταση αναπνοής από τη Χώρα, την  παραλία  του Αγίου Γεωργίου. Στην συνέχεια αναχώρηση περίπου στις 14:305 για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο, αναχώρηση στις 15:30 και άφιξη στην Ραφήνα στις 21:20. Μεταφορά στα Ιωάννινα.

 

TIMEΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

ΕΝΗΛΙΚΑΣ

3ος ΕΝΗΛΙΚΑΣ

ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 10 ΕΤΩΝ

ΜΟΝ/ΝΟ

MARE NAXIA

 

 €

 €

 €

 Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται:
* Μεταφορά προς και από το λιμάνι της Ραφήνας.
* Μεταφορά από το λιμάνι της Νάξου στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
* Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση με FAST FERRIES.
* Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
* Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο MARE NAXIA (σύνολο3)
* Μεταφορά στην παραλία της Πλάκας.
* Εκδρομή μισής ημέρας - Γύρος Νησιού - με ξεναγό.
* Aσφάλεια Αστικής ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη
* Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:
* Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
* Οι φόροι διαμονής στο ξενοδοχείο 0,50 € ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση(πληρώνονται από τον πελάτη στο ξενοδοχείο)        

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ FAST FERRIES:
F/B AIKATERINI P.   ΡΑΦΗΝΑ (08:05) – ΝΑΞΟΣ (13:35)
F/B AIKATERINI P.   ΝΑΞΟΣ (15:30) – ΡΑΦΗΝΑ (21:20)

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Νάξος.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.