Πρόγραμμα Εκδρομής

Τήνος -Μύκονος

Τήνος -Μύκονος

4ημερη εκδρομή
Διάρκεια 4 ημέρες. Αναχώρηση 02/06/2022 Συμμετοχή 260 €/άτομο.

Πέμπτη 02-06-2022 : Ραφήνα - Τήνος

Συγκέντρωση στην Περιφέρεια της πόλης μας και άμεση αναχώρηση. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε στην Ραφήνα όπου θα πάρουµε το πλοίο για την Τήνο. Άφιξη στο νησί της Μεγαλόχαρης και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος για µια πρώτη γνωριμία µε την Χώρα της Τήνου.

Παρασκευή 03-06-2022 Τήνος - Γύρος νησιού.
Η ηµέρα µας θα ξεκινήσει µε προσκύνηµα στο ναό της Μεγαλόχαρης.. Στη συνέχεια αναχωρούµε για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούµε και θα προσκυνήσουμε το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας και συνεχίζουµε για το χωριό Βωλάξ, που είναι κτισµένο ανάµεσα σε σεληνιακό τοπίο, αφού θαυµάσουµε στη διαδροµή µας το Εξώµβουργο (Αρχαία Ακρόπολη του νησιού και επιβλητικό κάστρο). Περνώντας από τα καθολικοχώρια Λουτρά, Κρόκος, Κώµη, Καλλονή, Αγ. Μαρίνα, Καρδιανή και βλέποντας την επίδραση των Ενετών καταλήγουµε στον Πύργο. Θα δούµε το σπίτι και µουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά και συνεχίζουµε για τον Πάνορµο, όπου θα κάνουµε στάση για φαγητό. Τέλος επιστροφή για τη Χώρα, αφού σταµατήσουµε στο χωριό Ταραµπάδος, που είναι γνωστό από το θαυµαστό συγκρότηµα των αριστοτεχνικών περιστεριώνων που κοσµούν µια καταπράσινη πλαγιά.

Σάββατο 04-06-2022 Προτεινόμενη εκδροµή στη Μύκονο .
Αναχώρηση το πρωί για εκδροµή (ατοµικά) στην νησί µε ευρύµατα εξαιρετικής αρχαιολογικής σηµασίας., όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο να περπατήσετε στο γραφικό λιµάνι, τα σοκάκια και την φηµισµένη αγορά της Χώρας. Το απόγευµα επιστροφή. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 05-06-2022 Τήνος - Ραφήνα
Πρωινό και επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυµα Ευαγγελίστριας. Θα δούµε τον Ναό της Εύρεσης, το μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο Βυζαντινών εικόνων και την πινακοθήκη. Ελεύθερος χρόνος και απόπλους για Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουµε στην πόλη µας.
Τιμή συμμετοχής : 260€

Περιλαμβάνει:
• Μεταφορές και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής.
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα – Τήνος και επιστροφή.
• 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε κεντρικό ξενοδοχείο στην χώρα της Τήνου.
• Συνοδό γραφείου.

Δεν περιλαμβάνεται ότι αναφέρετε προαιρετικό ή προτεινόμενο είσοδοι σε μουσεία , αρχαιολογικούς χώρους.

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Τήνος -Μύκονος.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.