Πρόγραμμα Εκδρομής

Λευκάδα

Λευκάδα

κρουαζιέρα στο Ιόνιο
Διάρκεια 3 ημέρες. Αναχώρηση 22/06/2022 Συμμετοχή 125 €/άτομο.

1η ημέρα 22/06:Ιωάννινα- Λευκάδα
Αναχώρηση 09.00 το πρωί από την Περιφέρεια για την αρχόντισσα του Ιονίου, τη Λευκάδα! Θα επισκεφτούμε τη Μονή της Φανερωμένης . Η Παναγία είναι η πολιούχος και προστάτιδα του νησιού και εορτάζεται με ευλάβεια τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος. Θα προσκυνήσουμε στο πανέμορφο ιστορικό μοναστήρι και θα περιηγηθούμε στο σύγχρονο Εκκλησιαστικό Μουσείο, πλούσιο σε κειμήλια από την Ι. Μονή και άλλους ναούς του νησιού, καθώς και το «Ναυτικό Μουσείο», με ομοιώματα πλοίων. Συνεχίζουμε προς τη νότια πλευρά του νησιού & θα απολαύσουμε το μπάνιο μας στην παραλία Μικρός Γυαλός με τα κρυστάλλινα νερά που σε μαγεύουν. Το απόγευμα αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Βραδινές βόλτες στη Λευκάδα και φαγητό. Διαν/ση.

2η μέρα 23/06 Κρουαζιέρα στα 7 νησιά
Πρωινό και άμεση αναχώρηση για το λιμάνι του Νυδριού Λευκάδος, επιβίβαση στο πλοίο. Ταξιδεύουμε γύρω από τις ακτές της Λευκάδας με προορισμό την παραλία Εγκρεμνοί για κολύμπι και ηλιοθεραπεία. Επόμενη στάση το μαγευτικό Πόρτο Κατσίκι. Η καλύτερη παραλία της Λευκάδας και μια από τις καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη. Στην συνέχεια αξέχαστη θα σας μείνει η επίσκεψη μας στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς που θεωρείτε το διαμάντι του Ιονίου. Φαγητό και κολύμπι. Ακολουθεί στάση στην Ιθάκη για περπάτημα και κολύμπι. Θα δούμε ακόμη την ονομαστή σπηλιά Παπανικολής που βρίσκεται στο Μεγανήσι Λευκάδος. Είσοδος στη σπηλιά για φωτογραφίες.Το απόγευμα επισκεπτόμαστε το νησί του Ωνάνη το Σκορπιό.
Περίπλους των νησιών Σκορπίδι Σπάρτη και Μαδουρή. Επιστροφή στο Νυδρι και στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα. Διαν/ση.

3η μέρα 24/06
Πρωινό και αναχώρηση για το Κάθισμα, από τις πιο γνωστές παραλίες της Λευκάδας, με απέραντη αμμουδιά και υπέροχα γαλαζοπράσινα νερά. Χρόνος για μπάνιο & φαγητό. Εδώ μπορούν οι πιο τολμηροί να κάνουν παραπέντε, αλλά και θαλάσσια σπορ. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για την πόλη μας.

Τιμή ανά άτομο: 125,00ευρώ 

  ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ :

  • Κλιματιζόμενο πούλμαν θέσεων, το οποίο πληροί τις προδιαγραφές,   στην διάθεση σας  καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής , βάση συνημμένου προγράμματος.
  •  (2) Δύο διανυκτερεύσεις  με πρωινό στο Ionian Blue Hotel 5*
  • Κρουζιέρα στα 7 νησιά
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση
  • Περιηγήσεις με βάση το πρόγραμμα
  • Φ.Π.Α.
  •  Πρωινά (3)
[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Λευκάδα.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.