-

Πρόγραμμα Εκδρομής

Κωνσταντινούπολη

Κωνσταντινούπολη

Η πόλη των 2 Ηπείρων
Διάρκεια 5 ημέρες. Αναχώρηση 01/11/2022 Συμμετοχή 265 €/άτομο.

1η μέρα : ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Ιωάννινα και δια μέσου Εγνατίας οδού, Γρεβενών, Αλεξανδρούπολης  φθάνουμε στα σύνορα των Κήπων. Έλεγχος διαβατηρίων χρόνος ελεύθερος  στα αφορολόγητα  είδη. Συνεχίζουμε περνώντας έξω από την Κεσσάνη, Μάλγαρα, Ραιδεστό, άφιξη στην Κωνσταντινούπολη  το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό ξεκινάμε τη ημέρα μας που είναι αφιερωμένη  στη   ξενάγηση της Πόλης . Θα επισκεφθούμε την  πασίγνωστη εκκλησία της  Αγίας Σοφίας, ανυπέρβλητο σύμβολο του Βυζαντίου , τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με τους 3 υπέροχους οβελίσκους  , το χάλκινο τρίποδα των Δελφών και την Ωραία γερμανική Κρήνη του 1898, το Τοπ Καπί και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Βασιλική στέρνα τη δεξαμενή του Αυτοκράτορα Ιουστινιανού εφόσον είναι ανοιχτή. Ακολουθεί βόλτα στο Καπαλι Τσαρσί με τα 4.000 καταστήματα . Ελεύθερος χρόνος για να περιπλανηθείτε στην αγορά του, κάνοντας βέβαια το απαραίτητο παζάρι η να χαλαρώσετε κάνοντας ένα τούρκικο χαμάμ  σε ένα από τα πιο γνωστά της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό θα ξεναγηθούμε στο παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ. Στη συνέχεια στο κέντρο του  Ορθόδοξου κόσμου, το  Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι.  θα επισκεφτούμε την Παναγία των Βλαχερνών , όπου εψάλει  για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ . Ακολουθεί σύντομη βόλτα στην Αιγυπτιακή αγορά γεμάτη από υπέροχες μυρωδιές μπαχαρικών . Ακολουθεί προαιρετική κρουαζιέρα με ναυλωμένο καράβι στο μοναδικό Βόσπορο που ενώνει τη Μαύρη θάλασσα με τη θάλασσα του Μαρμαρά. Αμέσως μετά την κρουαζιέρα, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για την βόλτα σας στην Istiklal. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ (προαιρετική)
Μετά το πρωινό θα περάσουμε στην Ασιατική πλευρά της πόλης. θα επισκεφτούμε τα μαγευτικά Πριγκιπόνησα. Αρχικά με ναυλωμένο καράβι θα μεταφερθούμε στην Χάλκη για να δούμε την Ιερατική Σχολή και έπειτα  στη καταπράσινη  νήσο Πρίγκιπο.  Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε το νησί , κάνοντας μια βόλτα με τα γραφικά Παϊτόνια ανακαλύπτοντας τις φυσικές ομορφιές του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πρωινό και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για Ιωάννινα. Με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ αργά το απόγευμα φθάνουμε στα Γιάννενα.

Στην τιμή περιλαμβάνεται:
* Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας
* Διαμονή στο ξενοδοχείο Taxim Express
* Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
* Τις ξεναγήσεις - περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
* Ασφάλεια Αστικής ευθύνης
* Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνεται:
Είσοδοι στα μουσεία, οι κρουαζιέρες, τα επιπλέον γεύματα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Κωνσταντινούπολη.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.