Πρόγραμμα Εκδρομής

Βόλος

Βόλος

Μετέωρα-Βόλος-Πήλιο Παλαιός Παντελεήμονας Πιερίας
Διάρκεια 3 ημέρες. Αναχώρηση 05/11/2021 Συμμετοχή 135 €/άτομο.

1η ΜΕΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΒΟΛΟΣ
Συγκέντρωση στα Ιωάννινα νωρίς το πρωί και ξεκινάμε την εκδρομή μας. Πρώτος μας σταθμός τα Μετέωρα που βρίσκονται σε απόσταση 105χ.μ από την πόλη των Ιωαννίνων έξω από την Καλαμπάκα κοντά στα πρώτα υψώματα της Πίνδου και των Χασίων. Σήμερα τα Μετέωρα αποτελούν το δεύτερο πλέον πιο σημαντικό μοναστικό συγκρότημα στην Ελλάδα . Θα επισκεφτούμε μία από τις έξι Μονές που λειτουργούν σήμερα. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, τον Βόλο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΒΟΛΟΣ – ΠΗΛΙΟ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε με το λεωφορείο μας για το Πήλιο. Πρώτη στάση η Πορταριά. Παλιά αρχοντικά, υπέροχοι ξενώνες, βρύσες με γάργαρα νερά, ο Ναός του Αγίου Νικολάου, συνθέτουν την εικόνα αυτού του πανέμορφου τοπίου. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε τη Μακρινίτσα « το μπαλκόνι του Πηλίου» ένα υπέροχο χωριό χτισμένο στην πλαγιά του βουνού και πίνοντας τον καφέ μας θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα στον Παγασητικό. Συνεχίζουμε για τα Χάνια όπου εκεί βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και φαγητό. Αργά το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΒΟΛΟΣ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜOΝΑΣ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την επιστροφή μας για τα Ιωάννινα από άλλη διαδρομή όμως , μιας και κατά την επιστροφή θα επισκεφθούμε τον Παλαιό Παντελεήμονα Πιερίας. Εδώ τα πέτρινα σπίτια με τις κόκκινες κεραμιδοσκεπές, τα λιθόκτιστα καλντερίμια, η πλατεία με τα αιωνόβια πλατάνια, η αναπαλαιωμένη εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα που δεσπόζει στο κέντρο της, αποτελούν ένα κινηματογραφικό σκηνικό. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και ξεκινάμε για τα Ιωάννινα μέσω Εγνατίας. Άφιξη στα Ιωάννινα νωρίς το βράδυ.
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής: 135,00ευρώ

 

Στην τιμή περιλαμβάνεται:
*Μετακινήσεις με υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας
*Διαμονή στο Βόλο σε κεντρικό ξενοδοχείο
*Πρωινό καθημερινά ( σύνολο 2)
*ΦΠΑ

 

Δεν περιλαμβάνονται:
Φόροι ξενοδοχείου , είσοδοι μουσείων και ο,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Βόλος.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.