Πρόγραμμα Εκδρομής

Ναύπλιο - Τολό

Ναύπλιο - Τολό

Μυκήνες - Επίδαυρο
Διάρκεια 2 ημέρες. Αναχώρηση 25/03/2022 Συμμετοχή 75 €/άτομο.

1η ΜΕΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ -  ΝΑΥΠΛΙΟ-   ΤΟΛΟ
Συγκέντρωση στα  Ιωάννινα στις 07.30  το πρωί και αναχώρηση για τον Νομό Αργολίδας μετά από στάση για καφέ στο Μεσολόγγι. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο Τολό, τακτοποίηση στο δωμάτιο και χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Αμέσως μετά αναχώρηση για το Ναύπλιο. Περιήγηση στην πόλη του Ναύπλιου. Θα δούμε το Μπούρτζι, το  Παλαμήδι,  την φυλακή του Κολοκοτρώνη, την πλατεία Συντάγματος και θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ:  ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ -  ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ -  ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την Επίδαυρο. Θα επισκεφθούμε το μουσείο και το αρχαίο περίφημο θέατρο της Επιδαύρου που μαγεύει τους θεατές του τόσο για την αρχιτεκτονική του αλλά και για την ακουστική του. Συνεχίζουμε    για έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου, τις Μυκήνες. Οι  Μυκήνες είναι  αρχαία πόλη του νομού Αργολίδας και βασίλειο του μυθικού Αγαμέμνονα, το οποίο υπήρξε το σημαντικότερο και πλουσιότερο ανακτορικό κέντρο της Ύστερης Εποχής του Χαλκού (1350 π.Χ. -1200 π.Χ.) στην Ελλάδα. Έπειτα αναχωρούμε για τα Ιωάννινα  μετά από στάση στην όμορφη Ναύπακτο. Εδώ θα έχουμε στάση για φαγητό εξ ιδίων.   Άφιξη στα Ιωάννινα νωρίς το βράδυ.

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

  • Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο Paradise Lost στο Τολό με πρωινό( 1 διαν/ση)
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

 Δεν περιλαμβάνεται: Φόροι ξενοδοχείου(1,50ευρώ ανά δωμάτιο), ακουστικά για την ξενάγηση ( 1,50ευρώ/άτομο), είσοδοι μουσείων και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. 

Μυκήνες  Μειωμένο: 6ευρώ  Παιδιά έως 25 ετών ΔΩΡΕΑΝ
Επίδαυρος   Μειωμένο: 6ευρώ  Παιδιά έως 25 ετών ΔΩΡΕΑΝ

 

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Ναύπλιο - Τολό.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.