Πρόγραμμα Εκδρομής

Οχρίδα - Σκόπια

Οχρίδα - Σκόπια

Χριστούγεννα στα Σκόπια
Διάρκεια 3 ημέρες. Αναχώρηση 24/12/2021 Συμμετοχή 150 €/άτομο.

1η ΜΕΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΟΧΡΙΔΑ
Συγκέντρωση στις 07.00 και αναχώρηση για τη πόλη του Μοναστηρίου (Bitola) όπου θα προσκυνήσουμε  την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Είναι μία από τις μεγαλύτερες χριστιανικές εκκλησίες της χώρας. Επόμενος σταθμός, όπου θα έχουμε και την πρώτη διανυκτέρευση, η Οχρίδα. Θα δούμε μεταξύ άλλων την εκκλησία του Αγίου  Ιωάννη του Κανέο, το φρούριο Σαμουήλ και στην παλιά πόλη το Ελληνορωμαϊκό θέατρο , την Παναγία Περίβλεπτος, την Αγία Σοφία και το Εθνικό μουσείο. Χρόνος ελεύθερος και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διαν/ση.

2η ΜΕΡΑ: ΟΧΡΙΔΑ – ΣΚΟΠΙΑ
Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος για όποιους επιθυμούν κρουαζιέρα στα πεντακάθαρα νερά της λίμνης. Αναχώρηση για Σκόπια και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος στην αγορά της πόλης  για βόλτα κατά μήκος της παραλίας όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, η να επισκεφθείτε τα μικρομάγαζα με είδη λαϊκής τέχνης και κεραμικής. Δειπνο. Διαν/ση.

3η ΜΕΡΑ: ΣΚΟΠΙΑ  – ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πρόγευμα και  ξεκινάμε με την περιήγηση της πόλης των Σκοπίων. Στην περιήγηση της πόλης θα δούμε την γέφυρα στον ποταμό Αξιό (Βαρδάρη) που διατρέχει την πόλη, το ονομαστό κάστρο Καλέ και το σπίτι της ρωμαιοκαθολικής μοναχής, Μητέρας Τερέζας, (γεννημένη το 1910, στα Σκόπια). Χρόνος ελεύθερος στην αγορά της πόλης με τα ονομαστά Χάνια. Επιστροφή στα Ιωάννινα μετά από στάσεις για φαγητό και καφέ.

Στην τιμή περιλαμβάνεται:
* Μεταφορές με υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας
* Διαμονή στην Οχρίδα σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με ημιδιατροφή
* Διαμονή στα Σκόπια σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με ημιδιατροφή
* Τοπικός ξεναγός
* ΦΠΑ

 

[x]

Συμπληρώνοντας την φόρμα δηλώνετε συμμετοχή για την εκδρομή:Οχρίδα - Σκόπια.


Οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθούν πέραν τις επικοινωνίας για την συγκεκριμένη περίπτωση.