Jeep/Guided Tour

Κάνοντας Jeep/Guided Tour θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε μέρη και τοπία που δεν θα ήταν εφικτό να δείτε διαφορετικά. Είναι μια ωραία επιλογή αν κάποιος αγαπάει το βουνό και την φύση ενώ παράλληλα θέλει να ζήσει και μια ξεχωριστή εμπειρία. Η Ήπειρος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για Jeep Tour στην Ελλάδα καθώς συνδυάζει την φυσική ομορφιά της περιοχής με την ιδιαίτερη μορφολογία της τα οποία την καθιστούν έναν από τους γνωστούς προορισμούς για την συγκεκριμένη δραστηριότητα στην χώρα μας. Υπάρχουν πολλές επιλογές και για κάθε γούστο, άλλες μικρότερες, άλλες μεγαλύτερες, άλλες εύκολες και άλλες δύσκολες που όλες όμως έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό τους την ομορφιά και την αγριάδα της Ηπειρωτικής φύσης. Μην χάνεις άλλο χρόνο λοιπόν και έλα μαζί μας για μια μοναδική εμπειρία που θα θυμάσαι για πάντα.

Αντιπροσωπευτικές εκδρομές για Jeep/Guided Tour στην περιοχή μας

ΜΕΤΣΟΒO

Ημερήσια εκδρομή στο ορεινό, παραδοσιακό βλαχοχώρι της Ηπείρου χτισμένο στην καρδιά της Πίνδου και στον βιότοπο της καφέ αρκούδας, που συναρπάζει με την ομορφιά του αλλά και την ιστορία του καθώς, το Μέτσοβο υπήρξε διαχρονικά και τόπος καταγωγής σπουδαίων εθνικών ευεργετών(Τοσίτσας, Στουρνάρας, Αβέρωφ κ.α).

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Ημερήσια εκδρομή στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια της Ηπείρου κατά το οποίο έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε τα πιο γνωστά χωριά της περιοχής, να γνωρίσουμε την πλούσια ιστορία, να θαυμάσουμε την φυσική ομορφιά και να έρθουμε σε επαφή με την τοπική κοινωνία.

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

Ημερήσια εκδρομή στα Τζουμέρκα τα οποία αποτελούνται από ένα σύνολο πανέμορφων παραδοσιακών οικισμών, περιτριγυρισμένα από βουνά, ποτάμια, φαράγγια και χαράδρες που συναρπάζουν τον επισκέπτη. Παράλληλα προσφέρουν τη δυνατότητα για αρκετές υπαίθριες δραστηριότητες όπως rafting, canyoning, hiking κτλ

ΚΟΝΙΤΣΑ

Ημερήσια εκδρομή στην Κόνιτσα και το ομώνυμο παραδοσιακό γεφύρι της. Μια εκδρομή η οποία θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε την ευρύτερη περιοχή με την πλούσια ιστορία και την ανεπανάληπτη φυσική ομορφιά. Περιτριγυρισμένη από ψηλές κορυφές και ένα από τα τελευταία άγρια ποτάμια της Ευρώπης, Αωό, «κόβει» την ανάσα του επισκέπτη και «υπόσχεται» αξέχαστες στιγμές.

ΜΕΤΕΩΡΑ

Ημερήσια εκδρομή στα Μετέωρα. Τα Μετέωρα, αυτοί θεώρατοι ογκόλιθοι που δεσπόζουν στην Καλαμπάκα Τρικάλων, θεωρούνται δεύτερο μοναστικό συγκρότημα στην Ελλάδα μετά το Άγιο Όρος καθώς είναι ενεργά μέχρι και σήμερα 6 από τα 30, ιστορικά, μοναστήρια που «φιλοξενούσαν» οι βράχοι αυτοί, με ιερά κειμήλια και σπάνια έργα μεγάλης ιστορικής αξίας. Σημείο αναφοράς αποτελεί ότι τα Μετέωρα περιλαμβάνονται στον κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO από το 1988.

ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ

Μια εκδρομή κατά την οποία έχουμε την δυνατότητα να δούμε 3 από τις ομορφότερες περιοχές της Ηπείρου. Αρχικά το Ζαγόρι στο οποίο βλέπουμε τα πιο γνωστά χωριά του, έπειτα διασχίζουμε τον Εθνικό Δρυμό Βάλια Κάλντα (ζεστή κοιλάδα) συνολικής έκτασης περίπου 69.000 στρεμμάτων που θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους εθνικούς δρυμούς της χώρας μας και καταλήγουμε στο παραδοσιακό και ορεινό χωριό του Μετσόβου το οποίο με την ιστορία του και την φυσική του ομορφιά, αποτελεί διαχρονική αξία.

ΜΕΤΣΟΒΟ – ΤΣΟΥΚΑΡΕΛΑ (ΒΕΡΛΙΓΚΑ) – ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

Ημερήσια εκδρομή που μας οδηγεί κάτω από την ψηλότερη κορυφή (Τσουκαρέλα 2.295μ) του Όρους Λάκμος σε υψόμετρο περίπου 2000 μέτρα. Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε την ξακουστή Δρακόλιμνη Βερλίγκα, σημείο κατατεθέν για όλη την περιοχή. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφτούμε και το χωριό Συρράκο, ένα από τα πιο γνωστά χωριά των Τζουμέρκων. Αφού περιηγηθούμε και θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά σημεία της περιοχής των Βορείων Τζουμέρκων, θα επιστρέψουμε στο Μέτσοβο διασχίζοντας το ψηλότερο (οδικό) πέρασμα της Ελλάδος, Μπάρο, το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 2000 μέτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να οργανώσουμε
την εκδρομή της αρεσκείας σας, επικοινωνήστε μαζί μας.